Belangrijke informatie over de effecten van Instant Ageback

Instant Ageback wordt gemaakt van uitsluitend geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig worden bereid volgens de hoogste normen. Instant Ageback is klinisch en dermatologisch getest door een onafhankelijk instituut. De crème werd bevestigd in zijn doeltreffendheid en compatibiliteit met de huid. Zoals met elk cosmetisch actief ingrediënt, kunnen de effecten van Instant Ageback variëren, afhankelijk van de toepassing, het behandelde huidgebied en het huidtype. Daarom kan Vitayes, ondanks de uiterste zorg bij de ontwikkeling en productie, de doeltreffendheid van Instant Ageback niet garanderen. Om ervoor te zorgen dat Instant Ageback de gewenste resultaten voor jou bereikt, moet je de effectiviteit en verdraagbaarheid van de crème op een ander huidgedeelte testen voordat je de crème echt gebruikt. Je neemt geen enkel risico bij het kopen en testen van Instant Ageback dankzij onze tevredenheidsgarantie: als je niet overtuigd bent van het effect, kan je het geopende pakket binnen 15 dagen retourneren en betalen wij de volledige aankoopprijs terug. Lees meer in onze verzendinformatie.

ontkenning

Voor directe of indirecte verwijzingen naar externe websites ("hyperlinks"), die buiten het verantwoordelijkheidsgebied van de auteur vallen, zou een aansprakelijkheidsverplichting alleen van kracht worden in het geval dat de auteur kennis heeft van de inhoud en het technisch mogelijk en redelijk zou zijn om het gebruik in geval van illegale inhoud te voorkomen. De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van koppelen geen illegale inhoud herkenbaar was op de gelinkte pagina's. De auteur heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp, de inhoud of het auteurschap van de gelinkte pagina's. Daarom distantieert hij zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gekoppelde / gekoppelde zijden, die werden gewijzigd na het instellen van de link. Deze verklaring is van toepassing op alle links en verwijzingen binnen het eigen internetaanbod alsook op buitenlandse vermeldingen in gastenboeken, discussiefora, linkdirectory's, mailinglijsten en in alle andere vormen van databases over de inhoud waarvan externe schrijfbeurten mogelijk zijn. Voor illegale, incorrecte of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade die voortvloeit uit het gebruik of het niet gebruiken van dergelijke informatie, is de aanbieder van de bedoelde pagina, en niet degene die verwijst naar de betreffende publicatie, aansprakelijk.

Auteursrecht en merkenrecht

De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de afbeeldingen, audio- en videoclips en teksten te respecteren, om zijn eigen foto's, afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken. Alle binnen het internet aangeboden en eventueel beschermde merken en handelsmerken zijn de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de eigenaar van het auteursrecht. Het copyright voor materiaal van de auteur zelf blijft als enige van de auteur. Elke reproductie of het gebruik van afbeeldingen, audio- en videoclips en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Online geschillenbeslechting

Online geschillenbeslechting op grond van artikel 14, lid 1 ODR-VO: De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat je kan downloaden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/ vinden.

.